Skarta Energylle viiden tähden GRESB-luokitus ja 1. sija vertailuryhmässään

Skarta Energylle viiden tähden GRESB-luokitus ja 1. sija vertailuryhmässään

Skarta Energy osallistui yhdessä omistajansa CapMan Infran kanssa ensimmäistä kertaa GRESB-arviointiin saavuttaen 84 pistettä ja 5 tähteä development asset -luokassa sekä 1. sijan vertailuryhmässään.

 

GRESB on riippumaton organisaatio, joka tarjoaa sijoittajille ja johtajille validoitua ESG-suorituskykydataa ja vertailuanalyysejä liiketoimintatiedon, toimialan sitoutumisen ja päätöksenteon parantamiseksi. GRESB on missiolähtöinen ja sijoittajavetoinen organisaatio, joka tarjoaa käytännöllistä ja läpinäkyvää ympäristöön, yhteiskuntaan ja hyvään hallintotapaan (ESG) liittyvää dataa rahoitusmarkkinoille. GRESB arvioi ja vertailee reaaliomaisuuserien ESG-suoriutumista maailmanlaajuisesti.

"Olemme todella ylpeitä saamistamme erinomaisista GRESB-tuloksista, mukaan lukien viiden tähden luokitus ja 1. sija vertailuryhmässämme. Tämä on hieno osoitus vastuullisuustyöstämme ja kovasta panoksesta, jonka tiimimme on antanut kaikilla ESG-alueilla. Haluan kiittää kaikkia työhön osallistuneita tuloksista. Pysymme nöyrinä ja jatkamme pitkäjänteistä työtä keskeisten kehitysalueiden edelleen parantamiseksi", sanoo Skarta Energyn toimitusjohtaja Mika Paloranta.

Lisätietoja

 

Anna Korhonen
HSEQ-päällikkö
Skarta Energy
Puh. +358440930909
anna.korhonen@skarta.fi

 

Mika Paloranta
toimitusjohtaja
Skarta Energy
Puh. +358504524138
mika.paloranta@skarta.fi