Antti Marttila osaa asettua maanomistajan asemaan

Antti Marttila osaa asettua maanomistajan asemaan

Antti Marttila on aloittanut Skarta Energyn maanhankintatiimin vetäjänä huhtikuussa 2023. Valtaosan työurastaan Antti on tehnyt finanssisektorilla, josta hän siirtyi vuonna 2015 itsenäiseksi kiinteistöalan neuvonantajaksi. Maanhankintaa uusiutuvan energian tarpeisiin Antti ehti tehdä pari vuotta ennen aloittamistaan Skarta Energyllä.

Uusiutuvalla energialla on nyt vahva imu niin Suomessa kuin globaalistikin. Skarta Energyllä pääsen hyödyntämään osaamistani ja kokemustani uusiutuvan energian hankekehityksen parissa.

Antilla on vetovastuullaan Skarta Energyn tuore maanhankintatiimi. Antti työskentelee etupäässä yritysten ja maata omistavien yhteisöjen kanssa kollegoidensa Miian ja Jarin vastatessa Skarta Energyn asiakassuhteista kuntien ja yksityishenkilöiden kanssa. Tiimiin kuuluu myös Tuomo, joka on osaava analyytikko.

Tiimimme on kokenut, osaava ja oma-aloitteinen. Meillä on jokaisella omat roolimme ja vastuualueemme, mutta onhan tämä hyvin vahvasti tiimityötä ja kehitämme koko ajan toimintatapojamme.

Suomalaiset maanomistajat ovat hyvin perillä mahdollisuuksista osallistua uusiutuvan energian hankkeisiin. Skarta Energy kartoittaa yhdessä maanomistajien kanssa sellaiset maa-alueet, jotka soveltuvat esimerkiksi aurinkopuiston tai Vierivoima®-hankkeen toteuttamiseen.

Yrityksille ja maanomistajille on erityisen tärkeää, että kaikki osapuolet ovat yhtä lailla sitoutuneita hankkeisiin. Skarta Energy tarjoaa maanomistajille luotettavan yhteistyökumppanin, ammattimaiset toimintatavat ja osaavan henkilöstön, joilla varmistetaan hankkeiden eteneminen suunnitellusti. Skarta toimittaa hankkeet avaimet käteen -periaatteella ja sitoutuu pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Antti paljastaa, että hänen voi olla keskimääräistä helpompi asettua maanomistajan asemaan maanhankintaa tehdessään, sillä hän toimii osa-aikaisena maatilan isäntänä Kanta-Hämeessä.

Sivutoimisena viljelijänä lähestyn uusiutuvan energian hankekehitystä kirjaimellisesti kädet savessa.
Jaa kirjoitus somessa

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
Antti Marttila
Antti Marttila
Sales Manager