Mika Paloranta nimitetty Skarta Energyn uudeksi toimitusjohtajaksi

Mika Paloranta nimitetty Skarta Energyn uudeksi toimitusjohtajaksi

CapMan Infran kohdeyhtiö, uusiutuvan energian hankkeiden kehittäjä Skarta Energy, vahvistaa yhtiön johtoryhmää nimittämällä Mika Palorannan yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi.

Mika Paloranta (TM ja OTM) siirtyy Skarta Energylle suomalaisesta energia-alan yrityksestä Auris Energiasta, jossa hän on toiminut toimitusjohtajana viimeiset kahdeksan vuotta. Hän aloittaa Skarta Energylla vuoden 2024 alkupuolella. Palorannalla on vankka tausta energia-alalta sekä merkittävää näyttöä vaikuttavien kasvustrategioiden toteuttamisesta. Ennen Auris Energialla työskentelyä, Paloranta on toiminut useissa johtotehtävissä Fortumilla.

”Odotan innolla, että pääsen aloittamaan roolissani Skarta Energyn toimitusjohtajana. Tämä on rooli, jossa pystyn hyödyntämään laajaa kokemustani energia-alan yritysten kasvattamisesta ja kehittämisestä. Skarta Energy on hyvässä asemassa edistää puhdasta energiasiirtymää Pohjoismaissa, ja olen innoissani yhtiön johtamisesta tämän tavoitteen saavuttamiseksi”, sanoo Mika Paloranta.
”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme toivottaa Mikan tervetulleeksi Skarta Energyyn. Hänen kokemuksensa ja osaamisensa aiemmista johtotehtävistä energia-alalta tukee Skarta Energyn tavoitetta kehittyä johtavaksi riippumattomaksi sähköntuottajaksi Suomen orastavalla aurinkovoimamarkkinalla”, sanoo CapMan Infran partneri ja Skarta Energyn hallituksen jäsen Harri Halonen.