Kuntamarkkinat 13.–14.9.2023 Kuntatalolla

Kuntamarkkinat 13.–14.9.2023 Kuntatalolla

Ensi viikolla keskiviikkona pyörähtää käyntiin 30. Kuntamarkkinat. Juhlavuoden teema ”Uudistuminen ja yhteistyö” resonoi vahvasti tässä ajassa. Yhteistyötä ja uudistumista tarvitaan Suomen talouskasvun kiihdyttämiseksi. Myös Skarta Energyn toiminta perustuu vahvasti yhteistyöhön ja innovatiivisen ajatteluun. Yhteistyöllä voimme rakentaa siirtymää kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa. Teemme tiivistä yhteistyötä kuntien ja kaupunkien kanssa uusiutuvan energian mahdollisuuksien tunnistamiseksi. Sitoudumme pitkäaikaiseen kumppanuuteen puhtaan energian tuottamiseksi nyt ja tulevaisuudessa.

Kunnan vetovoimaa rakentamassa

Kaksipäiväisessä tapahtumassa on jälleen tarjolla runsas ohjelma. Myös meillä on oma puheenvuoro keskiviikon ohjelmassa aiheella: ”Kunnan vetovoimaa rakentamassa”.

Aika: 13.9. klo 12.30

Paikka: A3.8

Puhuja: Vikke Saarelainen, Skarta Energyn varatoimitusjohtaja

Kumppaneita voi tavata tuttuun tapaan näyttelyalueella. Meidät löydät K-kerroksesta osastolta 0C8 molempina päivinä. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme uusiutuvan energian ratkaisuista ja Vierivoima®-konseptista.

Tapahtuma on ilmainen Kuntapäättäjille, mutta edellyttää ilmoittautumista. Jos et ole vielä ilmoittautunut tapahtumaan, teet sen kätevästi Kuntamarkkinoiden sivuilla etukäteen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
Vikke Saarelainen
Vikke Saarelainen
Executive Vice President