Skarta Energyn uudet verkkosivut on julkaistu

Skarta Energyn uudet verkkosivut on julkaistu

Kotimaisena uusiutuvan energian kehittäjänä haluamme yhdessä kumppaneidemme kanssa tehdä Suomesta uusiutuvan energian suurmaan. Tämän vision tueksi olemme tänään julkistaneet Skarta Energyn verkkosivut, jotka on tehty palvelemaan yhteistyökumppaneitamme – eli sinua kuntapäättäjä, maanomistaja tai yritysjohtaja. 

Uusiutuva energia luo Suomelle mittaamattomia mahdollisuuksia ja Skarta Energynä haluamme olla mukana edistämässä näiden mahdollisuuksien toteutumista. Rakennamme Suomeen seuraavan viiden vuoden aikana 800 MW edestä aurinkoenergiaa.

”Haluamme tehdä Suomesta uusiutuvan energian suurmaan ja tässä visiossa varsinkin aurinkoenergialla on tärkeä rooli. Tarvitsemme aurinkovoimaa monipuolistamaan Suomen uusiutuvan energian palettia, ja tasaamaan tuulivoiman säävaihteluja”, kommentoi Skarta Energyn toimitusjohtaja Kari Tuominen.

Onnistuaksemme teemme tiivistä ja pitkäjänteistä yhteistyötä kuntien, yritysten ja maanomistajien kanssa paikallisesti ja kansallisesti. Rakennamme uusiutuvaa energiaa, joka tuo suomalaisille alueille investointeja, verotuloja ja työpaikkoja.  Verkkosivumme onkin luotu palvelemaan juuri tätä tarkoitusta – haluamme tarjota sidosryhmillemme helposti saatavilla olevaa tietoa ja mutkattoman tavan ottaa yhteyttä.

”Visiotamme ei ole tehty toteutettavaksi yksin, vaan yhdessä. Siksi verkkosivumme on suunniteltu palvelemaan kumppaneitamme. Uusilta verkkosivuilta jokainen voi tunnistaa itsensä, ja löytää helposti lisätietoa suunnittelun ja päätöksenteon tueksi”, kertoo viestintä- ja markkinointijohtaja Minna Koistinen.

Uusilta verkkosivuiltamme pääset tutustumaan käynnissä oleviin hankkeisiin, visioomme sekä miten voisimme palvella juuri sinun yrityksesi tai kuntasi uusiutuvan energian tarpeita. Käy tutustumassa osoitteessa skartaenergy.fi !

Jaa kirjoitus somessa