Laitetaan yhdessä hyvä energia kasvamaan

Laitetaan yhdessä hyvä energia kasvamaan

Uusiutuvalla energialla on nyt vahva imu niin Suomessa kuin globaalistikin. Jotta hankkeita saadaan tehokkaasti käyntiin ja toteutukseen, sopivien maa-alueiden kartoitus ja kiinnittäminen ovat ratkaisevassa asemassa. Me Skarta Energyllä teemme yhteistyötä niin pienien kuin suurien, yksityisten ja julkisten maanomistajien kanssa. Aurinkoenergiahankkeidemme avulla mahdollistamme pitkäaikaisen tuoton alihyödynnetyille maa-alueille. Sitoudumme pitkäaikaiseen kumppanuuteen puhtaan energian tuottamiseksi nyt ja tulevaisuudessa.

Suomalaiset maanomistajat ovat yleisesti hyvin perillä mahdollisuuksista osallistua uusiutuvan energian hankkeisiin. Me Skarta Energyllä kartoitamme yhdessä maanomistajien kanssa sellaiset maa-alueet, jotka soveltuvat esimerkiksi aurinkopuiston tai Vierivoima®-hankkeen toteuttamiseen niin, että maanomistaja saa maa-alueestaan vaivatonta ja hyvää tuottoa.

Yrityksille ja maanomistajille on erityisen tärkeää, että kaikki osapuolet ovat yhtä lailla sitoutuneita hankkeisiin.

”Skarta Energy tarjoaa maanomistajille leveät hartiat, ammattimaiset toimintatavat ja osaavan henkilöstön, joilla varmistetaan hankkeiden eteneminen suunnitellusti. Skarta toimittaa hankkeet tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella ja sitoutuu pitkäaikaiseen kumppanuuteen”, toteaa Jari Maantila, maanhankintapäällikkö Skarta Energyltä.

Tarjoamme pitkäaikaista, vaivatonta ja vastuullista tuottoa maille. Hyödynnämme tuottamattomia maa-alueita rakentamalla teollisen mittaluokan aurinkopuistoja, joilla vastaamme kuntien, kaupunkien ja teollisuuden energiatarpeisiin.

Jos kunnassanne on alihyödynnettyjä maa-alueita, tulemme mielellämme keskustelemaan ja kartoittamaan mahdollisuuksia hyödyntää alueita puhtaan energian tuottamiseksi. Käytännössä aurinkovoimakäyttöön tarvitaan riittävän lyhyt etäisyys voimalinjaan, maltilliset korkeuserot ja maaperä, johon voidaan rakentaa. Maa-alueen koko on hyvä olla vähintään viisi hehtaaria, jopa satoihin hehtaareihin asti. Skarta pika-analyysin tuloksen soveltuvuudesta saa parhaimmillaan alle viikossa ja sen ollessa myönteinen edetään mahdolliseen aiesopimukseen ja sen jälkeen varsinaiseen analysointiin.

Ovatko kestävät energiaratkaisut ajankohtaisia teidän kunnassanne?

Ota meihin yhteyttä!
Jari Maantila
Jari Maantila
Land Acquisition Manager
Miia Viitaniemi
Miia Viitaniemi
Key Account Manager